будинок продається , Секешфегервар

Головна сторінка » будинок продається , Секешфегервар » будинок продається , Секешфегервар

80 000 000 Ft

€206 414
Дані особи, яка дає оголошення

Posztlné Leiti Gabriella

Написати повідомлення
Повідомлення має містити не менше 10 символів.
Описання

Перекладений текст

Оригінальний текст
H-003348. Harmatosvölgy lakóparkban, kedvelt központi, már beépült részén, 450nm saját telekrészen bruttó 130 nm-es modern, új építésű, egyszintes, tégla építésű családi házak, távirányítós garázzsal eladók.
Az ingatlan jól megközelíthető, a közelben buszmegálló, bevásárló központ, iskola, óvoda, babauszoda, épülő bölcsőde, orvosi rendelő egyaránt megtalálható

A házak elosztását tekintve: 90,5nm hasznos alapterület, amerikaikonyhás nappali + 3 egész szoba, praktikusság miatt fő szempont volt, az élhető terek kialakítása is ezért 12 nm nagyságú hálószobák készültek, továbbá 2 fürdőszoba (kádas, zuhanyzós) is kialakításra került wc-vel ellátva, valamint, 18 nm nagyságú terasz, háztartási helyiség vendég wc-vel, garázs (a házba közvetlen bejárattal), az épület mögött tároló. A két ház teljesen különálló, csak a garázs falak kapcsolódnak egymáshoz.
A fő falak 30-as Leier tégla + 10cm (grafitos) hőszigeteléssel készülnek, az aljzat 10 cm szigetelést kapott. A házban 3 rétegű ablakok kerülnek beépítésre, redőny előkészítéssel. Fűtésről és a melegvíz ellátásról, kombi, kondenzációs kazán gondoskodik, a hőleadás a szobákban radiátoron keresztül történik, padlófűtés kérésre kiépíthető. A meleg burkolatú helyiségekben laminált padló, a hideg burkolatú helyiségekben járó lap készül. Hűtő fűtő klíma beépítésre kerül, mozgás érzékelő riasztórendszer védőcsövezése és vezetékezése ki lesz építve, kezelő panel elhelyezése az előszoba helyiségben lehet. Előtérben kaputelefon csatlakozó védőcsövezése készül. Az ár tartalmazza a riasztó rendszerelőkészítést és a komplett alapszerelést, a szerelvényeket (dugaljak, kapcsolók). A belső felületek fehér festéssel kerülnek kialakításra, színes festésre lehetőség adott.
Az épületek körül kő zúzalékkal feltöltött faltő járdák készülnek 50 cm szélességben. A közlekedő járdák beton kertiszegély lapokkal lehatárolt tömörített kavicsolt felületűek. Parkosítás füvesítés kerítés, kapu alap esetben nem készül. Leendő tulajdonosa választhatja ki a belső burkolatokat, belső ajtókat, külső-belső színezést.
A tető könnyű szerkezetes (ez azt jelenti, hogy nem beépíthető), a födémen 20 cm vastag kőzetgyapot kerül lerakásra, a külső borítás antracit betoncseréppel (Terrán cserép) készül alatta a megfelelő vastagságú hőtükrös fóliázattal.

Megbízható és tapasztalt kivitelező jegyzi a ház építését, számtalan referenciaépülettel rendelkezik Székesfehérváron. Várható átadás 2022. tavaszán fog megtörténni.
A ház adottságainak, fekvésének köszönhetően a tetőn napelemek is elhelyezhetők, melyek tovább csökkentik a ház rezsiköltségét, a beruházást akár pályázat útján is lehet finanszírozni. A vásárláshoz, a jelenleg aktuális családok „újépítésű” otthonteremtésére vonatkozó összes támogatás igénybe vehető (CSOK, Jelzáloghitel, Babaváró kölcsön…)

Eladási irányár: 80 M Ft

Ha felkeltette érdeklődését, hívja irodánkat bizalommal, éljen ingyenes, személyre szabott hitelügyintézés szolgáltatásunkkal. Segítünk továbbá adásvételhez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészítésében.
For english information please send a message.

дані будинок

90 Квадратні метри

450 Квадратні метри

Відмінний

Приватний будинок

Цегла

Cirkо

Газ

Повний комфорт

Новобудова

Не вказано

Одноповерховий

Не вказано

Мапа