будинок продається , Будапешт XXII. Район

Головна сторінка » будинок продається , Будапешт XXII. Район » будинок продається , Будапешт XXII. Район

139 700 000 Ft

€376 489
Дані особи, яка дає оголошення

Borbély Ádám

Написати повідомлення
Повідомлення має містити не менше 10 символів.
Описання

Перекладений текст

Оригінальний текст
KÉT KÜLÖNÁLLÓ ÉLETTÉR, KÖLTÖZÉSRE KÉSZ ÁLLAPOTBAN!

XXIII. kerületben, Budafok és Budatétény találkozásánál, kertvárosi környezetben eladó, egy 3 lakásos lakóépület két különálló, külön bejárattal rendelkező, de akár össze is nyitható, 90 és 76m2-es, kifejezetten NAPFÉNYES, SZÉPEN FELÚJÍTOTT lakása, hatalmas erkéllyel, két állásos garázzsal, 350m2 privát kerttel.

A lakásoknak otthon adó épület 4 szintes. Alagsorában található a csakis az eladó ingatlanhoz tartozó, két állásos garázs. A földszinten található lakásban önmagára és környezetére is igényes, kedves, egyedülálló szomszéd lakik. Az első emeleti lakás 90m2-es, nappali + 3 különnyíló szobás, míg a második emeleten található lakás 76m2-es, két szobás kialakítású. A lakások, rendezett, felújított lépcsőházon keresztül, egymástól függetlenül megközelíthetőek.

Pár éve mindkét lakásban TELJES KÖRŰ FELÚJÍTÁS történt. Ennek során kicserélték a teljes falon belüli gépészetet (víz, villany, csatorna), a burkolatok, szerelvények, szaniterek, tartozékok mindegyikét. Az ablakokat a legkorszerűbb, ugyanakkor a lakások színvilágához illeszkedő, hőszigetelő ablakokra, a bejárati ajtókat biztonsági ajtókra cserélték. A lakások állapota ennek megfelelően szinte újszerű, akár tisztasági festés nélkül is költözhetőek.

A lenti lakást praktikus elrendezés, remek fényviszonyok, és térkihasználás jellemzik. Tágas légterű nappaliján kívül az egyik hálószoba is kapcsolódik a lakás hatalmas, 18m2-es erkélyéhez. A lakás rengeteg praktikus extrával felszerelt:
- A fürdőszobában tágas, az átlagosnál lényegesen nagyobb, épített zuhanyzó, található
- A beépített konyhabútor újszerű állapotú, gépesített. Nagy mérete, és jól átgondolt kiosztása okán egy nagyobb háztartás dolgainak tárolására, és emellett kamra funkció ellátására is kiválóan alkalmas.
- A hálószobák mindegyikében, egyedi készítésű, fából készült, egész falat betöltő, beépített gardróbsor segíti a ruhák és használaton kívüli dolgok tárolását, emellett több beépített könyvespolc is rendelkezésre áll.
- A nagyobb helyiségek mindegyike klimatizált
- A lakás biztonságára riasztórendszer vigyáz

A fenti lakás, felújítása során loft jellegű enteriőrt kapott. Felszerelései, tartozékai modern hangulatot párosítanak tágas tereihez. Nappalija tágas, egy légterű, amerikai konyhás, 32m2-es hálószobájához gardróbszoba is csatlakozik. A lakásból elérhető padlástérben emellett szintén temérdek hely áll rendelkezésre tárolóként. A lakás beépített szekrénysorral, légkondival szintén felszerelt.

A lakások fűtését gázkazán szolgáltatja, a jelenleg egy fűtésrendszer van, de a két lakás fűtése könnyen szétválasztható. A hőmérséklet a két lakásban jelenleg is, egymástól függetlenül szabályozható.
A klímák mellett a nyári napokon, mindkét lakásban könnyen kezelhető redőnyök is segítik az ideális hőmérséklet kialakítását.

Bár a beépített bútorok, gépek eleve átlagon felüli felszereltséget biztosítanak, a berendezés más, mozdítható tárgyai is, megegyezés szerint (opcionálisan) az ingatlanban maradhatnak új tulajdonosa számára.

Az ingatlan délnyugati kitettségű, erkélye, és a két nappaliszoba is ebbe az irányba tájolódik. A lakok fényviszonya reggeltől estig kiváló, sokat süt be a nap.

A lakásokhoz két állásos, épületen belüli garázs, illetve egy 350m2-es, teljesen privát, körbekerített kert tartozik. A kert lugassal, kiülő, sütögetőhellyel jelenleg is fel van szerelve, emellett játszótér, virágoskert, kisebb veteményes számára is ideális helyet biztosít.

Az épület kívülről is esztétikus, jó állagú, tetőzetét pedig nem régen újították fel.

Kifejezetten ajánlom össze, vagy éppen egymástól külön háztartásba költöző generációk számára, ugyanakkor a két lakás belső lépcsővel könnyen össze is nyitható, így nagycsaládosok számára is ideális választás!

Kertvárosi, zöldövezeti elhelyezkedéséhez kiváló ellátottság párosul. A környéken óvoda, iskola, rendelő, gyógyszertár, kisebb és nagyobb üzletek, kikapcsolódási, szórakozási, sportolási lehetőségek karnyújtásnyira elérhetőek. Tömegközlekedéssel közvetlen, átszállás nélküli, nappali és éjszakai összeköttetés biztosított többek között a Móricz Zsigmond körtérrel, a Savoyai Jenő térrel és a Kelenföldi pályaudvarral is. Autóval mind a Balatoni út, mind Budafok központja felől a helyszín pár perc alatt elérhető, emellett az autópályák és az M0 körgyűrű is könnyen elérhető.

A két lakást tulajdonosa csak egyben kívánja értékesíteni, külön-külön jelenleg nem eladóak!
Irányár: 139,7 M Ft, mely természetesen tartalmazza a két lakás, a két állásos garázs, és a privát, kb. 350m2-es telekterület ellenértékét is.

Irányár: 139700000 Ft

Referencia szám: HZ086675

дані будинок

166 Квадратні метри

350 Квадратні метри

Відмінний

Будинок-близнюк

Цегла

Cirkо

Газ

Подвійний комфорт

21-50 років

Не вказано

1 рівень

Не вказано

Мапа