будинок продається , Будапешт XVI. Район

Головна сторінка » будинок продається , Будапешт XVI. Район » будинок продається , Будапешт XVI. Район

109 000 000 Ft

€279 459
Дані особи, яка дає оголошення

Mezei Mariann

Написати повідомлення
Повідомлення має містити не менше 10 символів.
Описання

Перекладений текст

Оригінальний текст
A XVI. kerületben, Sashalom központjától karnyújtásnyira, csendes kertvárosi utcában kínálunk megvételre egy 543 nm-es telken álló, mintegy 153 nm összterületű, négy külön bejáratú lakásként vagy összenyitva egy egységként használható családi házat garázzsal.

Az L alakú épület utcai frontján elhelyezkedő első lakás közel 60 nm-es, két tágas, világos szobával, étkezős konyhával és zuhanyzós fürdőszobával rendelkezik. Előtte hangulatos, pergolás terasz került kialakításra.

A második egy kis stúdiólakás kertre néző szobával, konyha- és étkező sarokkal, zuhanyzós fürdőszobával.

A kb. 40 nm-es harmadik lakrészben előszoba, egy kényelmes méretű kertre néző szoba, étkezős konyha, és zuhanyzós fürdőszoba található. A konyhához a hátsó kert felé növényekkel, virágokkal körbevett, vadregényes terasz kapcsolódik.

A negyedik lakásba jelenleg kívülről, a ház sarkánál induló lépcsőn tudunk feljutni. Mérete és elrendezése a harmadik lakáséhoz hasonló: nagy, étkezős konyhába érkezünk, innen egy közlekedőn keresztül érhető el a szoba és a fürdőszoba.

A kertben egy autó számára garázs + egynek fedett beálló áll rendelkezésre.

Kitűnő elhelyezkedése és adottságai alapján az ingatlan remek választás nagycsaládosoknak, többgenerációs családoknak vagy befektetési lehetőségnek.

Műszaki információ
Az ingatlan oldalhatárra épült, elő- oldal- és hátsó kerttel rendelkezik, átlagos állapotú, karbantartott. Az első rész 1970-ben épült, amit 1995-96-ban bővítettek. Falait dupla téglasorral húzták fel, ami közé szigetelés került. A nyílászárók fából készültek, részben thermo üvegezéssel. A fűtést cirkókazán biztosítja.

Környék
Barátságos, csendes családi házas környék, de a közelben számos bevásárlási lehetőség, piac, iskola, óvoda, orvosi rendelő, gyógyszertár stb. található. Az Árkád és a Sugár üzletközpont akár busszal, akár HÉV-vel pár megálló.

Közlekedés
A közlekedés kiváló, a 44-es, 45-ös, 277-es, 931-es buszok és a HÉV megállója néhány perc sétányira van, az Örs vezér tere (M2 metró) pár megálló.

Adatbázisunkban további ingatlanokból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Szalay Referencia Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót: fortiselit per adatvedelem

дані будинок

153 Квадратні метри

543 Квадратні метри

Середній

Приватний будинок

Цегла

Cirkо

Газ

Не вказано!

Не вказано!

Не вказано

Не вказано

Не вказано

Фотографії