квартира продається , Будапешт XIX. Район

Головна сторінка » квартира продається , Будапешт XIX. Район » квартира продається , Будапешт XIX. Район

56 900 000 Ft

€146 812
Дані особи, яка дає оголошення

Nagy Zsuzsanna

Написати повідомлення
Повідомлення має містити не менше 10 символів.
Описання

Перекладений текст

Оригінальний текст
A XIX. kerületben várja Önt új otthona! A lakásainkat már a tervező asztalon is úgy alkottuk meg, hogy mindenben a 21. század otthonkeresőinek igényeit elégítsék ki. Itt valóban az Ön kényelme van a központban!

Zöld és Okos Otthonok

A házak fűtés és hűtés ellátásról a lakásonkénti hőszivattyú gondoskodik, az okosotthon vezérlésnek köszönhetően Ön akár távolról, mobiltelefonja segítségével beállíthatja a ház hőmérsékletét, így otthonába érve tökéletes klíma fogadja.

Lakásaink mérete: 26.nm-66 nm ig.

A 40 lakásos 3 szintes társasházban, jó elosztású, élhető méretű lakások találhatóak. A lakásainkat már a tervező asztalon is úgy alkottuk meg, hogy mindenben a 21. század otthonkeresőinek igényeit elégítsék ki. Itt valóban Ön van a központban! Vevőink válogathatnak a .. nm-..nm közötti lakásainkból. A nagy üvegfelületeknek köszönhetően világos otthonok kerülnek kialakításra.

A földszinti szinten 3 üzlethelyiség, parkolók kaptak helyet. Az épület első , második és harmadik emeletére érve vevőink válogathatnak a 26 m2-66 m2 közötti lakásaink választékából, de erkélyeink mérete is 2,75 m2-77,5 m2 ig megtalálható, tehát Ön kiválaszthatja hogy mi Önnek a fontos: a lakótér és elég egy kisebb lakás ,vagy szeretne egy igazán kuriózum lakást,mely 3 szobás és 77,5 nm erkély tartozik hozzá.

Minden lakás hideg és melegburkolattal ellátott, az alaprajznak megfelelően. 3 féle burkolatok illetve szaniterek közül tudja kiválasztani az Önnek legmegfelelőbbet. A 3 D alaprajzoknak köszönhetően a lakások berendezésébe is segítségére vagyunk . Falaik fehérre festettek. Az épület tervezett átadási határideje: 2024. tavasza.Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, kérjük vegye fel a kapcsolatot értékesítőnkkel, hogy erről a kiváló lakásvásárlási lehetőségről ne maradjon le. egy előre egyeztetett időpontban egy jó kávé mellet az irodánkban kényelmesen át tudjuk beszélni a részleteket, utána igény esetén a kivitelező nemrég átadott Hársfaliget lakóparki sorházát is meg tudjuk tekinteni.

дані квартира

2 поверх

Цегла

Інше

Будується

Повний комфорт

Новобудова

66 Квадратні метри

Не вказано

Власний

Не вказано

Не вказано

Фотографії