квартира продається , Будапешт XIII. Район

Головна сторінка » квартира продається , Будапешт XIII. Район » квартира продається , Будапешт XIII. Район

104 900 000 Ft

€267 766
Дані особи, яка дає оголошення

Cséri Katalin

Написати повідомлення
Повідомлення має містити не менше 10 символів.
Описання

Перекладений текст

Оригінальний текст
Budapest 13.kerület, nagypolgári lakás - Újlipótváros.
Pest egyik legkedveltebb kerületében eladó ez a második emeleti, liftes házban lévő lakás. Igazi nagypolgári életérzés a belvárosban? Igen, gyönyörű tágas terek várják új otthonában.
Társasház:Összesen 42 lakásos. Épült: kb. 1930-as években. Igényes, rendezett és karbantartott társasház. Belső és külső homlokzat is felújítva. Lifttel rendelkezik. Közös költség: 22000 Ft/hó.
Saját Otthon:
A lakás nettó alapterülete 91 m2. Tisztasági festés után igény szerint azonnal költözhető. Fűtés hőleadó radiátorok által és melegvíz cirkóról biztosítva. Minden közmű mérőóra külön, fogyasztás alapján mér. Modern nyílászárók. Beltéri ajtók megfelelően kezelve, szép állapotúak. Elektromos hálózat felújítva. A konyha rendelkezik saját kamrával. Beépített bútorok maradnak.
Egyéb, fontos információk: Az ingatlan per és tehermentes. Azonnal birtokba vehető. Gyorsan és könnyen kiadható.
A lakáshoz jutás egyszerű, idősebbeknek is remek választás. Minden egy karnyújtásnyira amire csak szükségünk lehet. Éttermek és üzletek, cukrászda, pékség, orvos, bank, patika iskola és óvoda, több opciós tömegközlekedés. Amennyiben szeretne a jelenkor elvárásainak megfelelő igényes szép otthont, belvárosi környezetben, úgy mindenképp ajánlom figyelmébe ezt a lehetőséget.
További kérdés, illetve megtekintési szándékával várom megtisztelő hívását.
Tisztelt érdeklődő!
Szeretnék Önnek szakszerű segítséget nyújtani az ingatlankeresésben, ezért ha felkeltette érdeklődését a hirdetés, további információkért és a megtekintés miatt hívjon. A Duna House kínálatából is tudok az elképzeléseinek megfelelő ingatlant mutatni. Irodánk díjmentes hitel tanácsadással, teljes körű ügyintézéssel áll rendelkezésére.

Referencia szám: LK042285

дані квартира

2 поверх

Цегла

Cirkо

Середній

Повний комфорт

Старше 50 років

91 Квадратні метри

Не вказано

Не вказано

Не вказано

з вулиці

Мапа