квартира продається , Будапешт XIII. Район

Головна сторінка » квартира продається , Будапешт XIII. Район » квартира продається , Будапешт XIII. Район

69 900 000 Ft

€180 355
Дані особи, яка дає оголошення

Casa Di Amici Kft.

Написати повідомлення
Повідомлення має містити не менше 10 символів.
Описання

Перекладений текст

Оригінальний текст
XIII. Kerületben az Orchidea Liget lakóparkban a Csata utcában, 55m2-es amerikai konyhás nappali plusz két hálószobás, erkélyes, emeleti, tehermentes ingatlan 3 m2-es tárolóval és gépkocsibeállóval.INGATLAN ELOSZTÁSA: Előszoba, amerikai konyhás nappali, két hálószoba hálószoba, fürdő wc külön helyiségben erkélyMŰSZAKI, ESZTÉTIKAI JELLEMZŐK: A szobák laminált parkettásak a többi helyiség járólapos.Az ingatlanban található bútorok és gépesítés a vételár részét képezik.

Az ingatlanhoz kötelezően megvásárolandó egy gépkocsibeálló és tároló.Minden közmű egyedi mérés alapján fizetendő.KÖRNYÉK, INFRASTRUKTÚRA: A környéken bank, pékség, étterem, vegyeskereskedés, dohánybolt.

Kiválóan fejlődő környezet, játszóterek, iskolák, óvodák, Béke téren Lidl, Rossmann, Spar és sok egyéb más vásárlási lehetőség.

Itt található az önkormányzat, egészségügyi rendelő, Árpád-hídnál a Honvéd kórháza.KÖZLEKEDÉS:14-es villamos, 105-ös busz, amivel perceken belül elérhető a Duna Pláza, illetve a budai oldal.

A 32-es busz és az 1-es villamos.AZ ÁR IRÁNYÁR!A parkolás lakók számára ingyenes. (Évi 2.000.- ft a matrica) A ház előtt mindig van hely.AZ INGATLAN BANKI HITELRE IS MEGVÁSÁROLHATÓ. VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJMENTES. A HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ ADATOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK.

дані квартира

1 поверх

Не вказано

Загальне будинкове (з індивідуальним лічильником)

Середній

Не вказано

Не вказано

55 Квадратні метри

Не вказано

Не вказано

Не вказано

Не вказано

Фотографії