офіс продається , Будапешт XIII. Район

Головна сторінка » офіс продається , Будапешт XIII. Район » офіс продається , Будапешт XIII. Район

125 000 000 Ft

€322 522
Дані особи, яка дає оголошення

Flick Zsuzsanna

Написати повідомлення
Повідомлення має містити не менше 10 символів.
Описання

Перекладений текст

Оригінальний текст
ÚJÉPÍTÉSŰ IRODA/BEMUTATÓTEREM
A XIII.kerület modern újépítésű részén, a Dagály utca közelében 220 nm-es, JELENLEG EGYBEFÜGGŐ IRODA 125 M Ft-ért eladó (+ÁFA)!
Összesen 173 nm-es egybefüggő ingatlan került kialakításra. Belmagasság: 3,63. A végső elrendezés a vevő feladata lesz: burkolatok és festés nélkül kerül átadásra az ingatlan. Komplett dokumentáció áll a rendelkezésre egy melegkonyhás étterem megvalósítására.
Utcafrontja az egyik oldalon 8,3 méter, a másik oldalon 20 méter hosszú. Előtte füves rész található, ami akár szezonális terasznak is tökéletes lehet.
Az ingatlan 4 helyrajzi számon szerepel, (akár több egységre is bontható), 3 külső és 1 belső bejárattal rendelkező, nagy üvegportálos sarok-üzlethelyiség.
A társasház földszintjén helyezkedik el , ami 2020-ban épült, 8 szintes, 150 lakás található benne. A környéken vendéglátó egység nincs.
Kiválóan alkalmas gyorsétteremnek, kávézónak, elegáns étteremnek, pizzériának dr más tevékenységre is, pl : üzletnek, cégtelephelynek, irodának, rendelőnek, bemutatóteremnek, vagy bérbeadásra is remek befektetés.
A vételár tartalmaz 2 udvari zárt külszíni parkolóhelyet, és egy 25 m2-es kis különálló raktár / irodahelyiséget is. Az utcán szabad parkolóhelyek biztosítottak.
Közös költség: 50.000 Ft/hó. A közművek még bekötésre várnak, az ingatlan funkciójától, és a kialakításától függően .

Az igényes épület környezete nagy fejlődésen megy keresztül a közeljövőben, gyakorlatilag egy új városrész épül fel. A közelben található a Duna Aréna, 3 perc sétára a metró. Könnyen megközelíthető.

Várom érdeklődését!

дані офіс

Наземний поверх

Офіс

199 Квадратні метри

Не вказано

Не вказано

Фотографії