будинок продається , Будапешт XII. Район

Головна сторінка » будинок продається , Будапешт XII. Район » будинок продається , Будапешт XII. Район

760 000 000 Ft

€1 943 187
Дані особи, яка дає оголошення

Hortobágyi Zsuzsanna

Написати повідомлення
Повідомлення має містити не менше 10 символів.
Описання

Перекладений текст

Оригінальний текст
Zugligeten ősfás környezetben, medencés, liftes ház!

XII. kerületben kínálunk megvételre egy kiváló eleganciával és modern technológiák egyedi keverékével kialakított otthont!
Ez az egyedi és különleges családi ház minden igényt kielégít, legyen szó akár a hatalmas lakóterületről, a kivételes felszereltségről vagy a privát, szeparált környezetről.
További luxus elemeket képvisel a saját lift, mely a garázstól a legfelső emeletig köti össze a szinteket, valamint a vízforgatóval ellátott nagy méretű medence. A szobák a kertre néznek így a természet közelsége és a csöndes, nyugodt környezet garantált.
A különlegesen nagyméretű telek lehetőséget nyújt kertészkedésre, családi és baráti összejövetelek megrendezésére vagy egyszerűen csak a napsütötte délutánok élvezetére. Személyre szabott intim szférát biztosít minden lakónak, hiszen minden szoba saját fürdőszobával és gardróbbal rendelkezik, így a privát tér maximálisan biztosított. Az ingatlan összesen hét fürdőszobával büszkélkedhet, melyek modern, mégis klasszikus formajegyekkel rendelkeznek az ízléses tervezés jegyében. Az ingatlan nem mindennapi kényelmet nyújtó felszereltséggel rendelkezik mint például:
- uszoda,
- wellness részleg szaunával.
- hatalmas 110 m² méretű garázs, lift,
- központi porszívó .
Az épület tégla szerkezetű, hőszigetelt.
A fűtésről gázkazán gondoskodik, emellett pedig fan-coil rendszer is rendelkezésre áll az ideális hőmérséklet eléréséhez évszaktól függetlenül..
Ez a rendkívüli ingatlan egy 1,900 m² nagyságú gyönyörű, szomszédoktól teljesen szeparált teleken fekszik, amely magába foglal egy 700 m² összterületű házat, melyből 450 m² a lakóterület.
Ha ez a különleges ingatlan felkeltette az érdeklődését, várom megkeresését elérhetőségeimen.

Referencia szám: HZ068366-NOK

дані будинок

703 Квадратні метри

1 900 Квадратні метри

Середній

Приватний будинок

Цегла

Індивідуальний

Газ

Подвійний комфорт

21-50 років

Не вказано

2 рівня

Не вказано

Мапа