квартира продається , Будапешт XII. Район

Головна сторінка » квартира продається , Будапешт XII. Район » квартира продається , Будапешт XII. Район

189 000 000 Ft

€482 438
Дані особи, яка дає оголошення

Móré Mariann

Написати повідомлення
Повідомлення має містити не менше 10 символів.
Описання

Перекладений текст

Оригінальний текст
Eladó Panorámás Sorházi lakás az Istenhegy Egyik Legszebb Utcájában!

Kiváló lehetőség vásárlás előtt álló családoknak és azoknak, akik szeretnének egy elegáns, csendes otthont a város szívében. Eladóvá vált az Istenhegy egyik legelegánsabb utcájában található sorházunk, mely 1980-ban épült és azóta is az exkluzivitás és minőség szimbóluma.

A ház négyes tagozódással rendelkezik, optimálisan szeparált, biztosítva ezzel a szükséges intimitást. A garázs, udvari beálló és saját elő- és hátsókert mind hozzájárulnak az otthon kényelméhez. A belső tágas két szintet további két szintre osztott tetőtér egészíti ki, így minden családtagnak kényelmes és privát teret biztosítva.

A ház délutáni napfényben fürdik, és klímával ellátva védelmet nyújt a nyári kánikulában. A tulajdoni lap szerinti alapterület 114 nm, de a tetőtér beépítésével a valós terület 175 nm, beleértve a garázst, teraszt és az emeleti erkélyt. Az elő- és hátsókert tovább növeli az életteret, melyek összesen 80 nm területűek.

A környék kiválóan alkalmas aktív életmódra, közelben találhatóak túraútvonalak, sportolási lehetőségek, valamint neves iskolák, óvodák és bölcsődék. A sorház parkosított közös kertjében játszótér is található, mely könnyen elérhető a saját kertrészről.

Az ingatlan rezsi költsége belefér az átlagfogyasztásba, így a fenntartása rendkívül költséghatékony. Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget egy olyan otthon megszerzésére, ahol tiszta levegőben, zöld környezetben élhet, mégis közel a városhoz! További kérdéssel, valamint megtekintéssel kapcsolatban várom hívását !

дані квартира

Напівповерх

Цегла

Загальне будинкове

Середній

Повний комфорт

21-50 років

175 Квадратні метри

Не вказано

Власний

Не вказано

панорамний