будинок продається , Vilonya

Головна сторінка » будинок продається , Vilonya » будинок продається , Vilonya

415 000 000 Ft

€1 063 993
Дані особи, яка дає оголошення

Hortobágyi Zsuzsanna

Написати повідомлення
Повідомлення має містити не менше 10 символів.
Описання

Перекладений текст

Оригінальний текст
***** Eladó kúria saját halastavakkal! *****


Eladó ELVARÁZSOLT 2,5 ha TERÜLET lakható molnár házzal, ÉRINTETLEN 3 szintes turbinás MALOM ÉPÜLETTEL, vendégházzal, melléképületekkel és fedett beállóval Vilonyán.


Vilonya a Bakony és a Balaton-felvidék találkozásánál, a Balatontól 8 kilométerre, a Veszprém–Várpalota–Balatonfűzfő háromszögben, tájak, régiók találkozásánál terül el.


A jelenleg felújítás alatt álló 90 nm-es molnárházban 2 szoba, tágas társalkodó, konyha, tároló és fürdőszoba található. Az épületet 10 nm-es zárt teraszon keresztül közelíthetjük meg.


Az 1570-es években épült régi, három szintes 250 nm alapterületű MALOMÉPÜLET EREDETI TÉGLAFALÁVAL, INDUSZTRIÁLIS HANGULATÁVAL rengeteg lehetőséget rejt magában.


A vadregényes területet az épületeken kívül csónakázó tó halakkal, a folyóvízben pisztráng, kis szigetek, a patakon átívelő hidak és a réten sétáló lovak teszik még varázslatosabbá.


Ha szeretne kikapcsolódni, feltöltődni a szinte érintetlen természetben, csónakázni, horgászni, vagy csak sétálgatni a tóparton, megfeledkezni a mindennapok gondjairól, madárcsicsergést és vízcsobogást hallgatva az óriás fák alatt, akkor ne keressen tovább!


Hívjon, és lépjen be a béke és nyugalom szigetére!

Referencia szám: HZ526024-NOK

дані будинок

850 Квадратні метри

25 574 Квадратні метри

Середній

Хутір

Змішаний

Інше

Не вказано

Комфорт

Старше 50 років

Не вказано

Одноповерховий

Не вказано

Мапа