будинок продається , Monor

Головна сторінка » будинок продається , Monor » будинок продається , Monor

46 000 000 Ft

€118 688
Дані особи, яка дає оголошення

Dankó András

Написати повідомлення
Повідомлення має містити не менше 10 символів.
Описання

Перекладений текст

Оригінальний текст
Monor városában, központ oldalában, csendes környéken, jó szomszédokkal, szép kis telken eladóvá vált egy korának megfelelő állapotú, folyamatosan karbantartott, szépen lakott, vigyázott, felújított, szigetelt, önálló TÉGLA családi ház, belső két szinten 4 szobával, konyhával, kamrával, étkezővel, fürdővel, zöld kerttel, az udvarban autóbeállási lehetőséggel, a ház alatt pincével.

A környezet hibátlan, kedves a szomszédság, zöldövezet, igazi családias otthon hangulata fogad minket, legyenek Önök azok, akik megtalálják benne a számításaikat, a lehetőséget egy gyors költözésre. A tetőtér beépíthető, a terasz pedig maga a nyugalom szigete, olvasáshoz, pihenésre.

Az épület összkomfortos, gázfűtéssel, a telek összközműves, a ház előkertes, minden adott a nyugodt és biztonságos családi élethez, mely akár egy tisztasági festés után hamar költözhető is lehet.

Az ingatlan szépen lakott, új a fürdő, a ház korának megfelelő, beton alapon tégla falazatú, csak be kell költözni, kérjenek egy időpontot kollégáinktól a személyes megtekintésre, bejárásra, ne késlekedjenek telefont emelni, írni, hívni, várjuk jelentkezéseiket friss kínálatunkkal kapcsolatosan mihamarabb.

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

22 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

дані будинок

153 Квадратні метри

674 Квадратні метри

Відремонтований

Приватний будинок

Цегла

Центральне

Газ

Повний комфорт

Не вказано!

Фасадом у двір

1 рівень

Не вказано

Фотографії