квартира продається , Будапешт II. Район

Головна сторінка » квартира продається , Будапешт II. Район » квартира продається , Будапешт II. Район

83 990 000 Ft

€226 352
Дані особи, яка дає оголошення

Kerdy Szilvia

Написати повідомлення
Повідомлення має містити не менше 10 символів.
Описання

Перекладений текст

Оригінальний текст
DUNAI PANORÁMÁS 74 NM-ES NAGY ERKÉLYES LAKÁS A VÍZIVÁROSBAN ELADÓ!Megvételre kínálok Önnek egy remek adottságú 74 nm-es 2,5 szoba + hallos világos, tágas, polgári lakást, melynek erkélyéről gyönyörű PANORÁMA TÁRUL ELÉNK A DUNÁRA.
A lakás egy Bem térhez közeli, 30-as években épült impozáns, liftes, 5 emeletes társasház 3. szintjén helyezkedik el. Felújítandó ugyan, de mostani állapotában is szépen megőrízte a polgári életstílus jegyeit.
Élhető terei, jó elrendezése, a sok ablak és a nagy belmagasság miatt ideális választás mindenkinek, aki némi modernizálás után elegáns, szép otthonban szeretne élni Buda egyik legkedveltebb részén.
Különbejáratú, de egybenyitható 2 SZOBA, tágas HALL, a belső kertre néző KISSZOBA, ABLAKOS KONYHA, KAMRA és a mellékhelyiségek mellett a DUNÁRA NÉZŐ ERKÉLY teszik otthonossá a lakást.
A társasház épülete körbeöleli a gyönyörű, GONDOZOTT ZÖLD BELSŐ KERTET.
A lakás konyhája előtti függőfolyosóra kiülve teljes nyugalomban élvezhetjük a délutáni napsütés sugarait.
FENNTARTÁSI KÖLTSÉGEI ALACSONYAK: házközponti fűtés van, a gázfogyasztás díja belefér a kedvezményes díjszabásba.
A társasház mind külsőleg, mind anyagilag rendezett: a felújítás folyamatos, nemrég cserélték le a liftet és újították fel a teljes villany és közműhálózatot. A KISSZÁMÚ LAKÓKÖZÖSSÉG (20 lakás) csendes, kulturált.Megközelíthetősége kiváló: Margit híd, Batthyany tér, Széll Kálmán tér, M1 metró, budai fonódó villamosai, számtalan helyi és távolsági buszjárat, Déli pályaudvar.A lakást remek adottságai alkalmassá teszik EXKLUZÍV ORVOSI RENDELŐ, ÜGYVÉDI IRODA kialakítására is.Amennyiben felkeltette érdeklődését a hirdetés, várom jelentkezését a hét bármely napján.A Duna House teljes kínálatával kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal. Eladás és vétel teljes körű ügyintézése, ingyenes tanácsadás, értékbecslés, megbízható ügyvédi háttér biztosítása.Hitel és CSOK ügyintézés garantáltan a leggyorsabban, a legjobb feltételekkel. Személyre szabott ingyenes pénzügyi tanácsadás biztosításokkal és befektetésekkel kapcsolatban.

дані квартира

3 поверх

Цегла

Загальне будинкове

Середній

Не вказано

Старше 50 років

Не вказано

Не вказано

Не вказано

Не вказано

Не вказано

Мапа
Фотографії